Eladó festmények, tájképek, csendéletek, városképek, akt képek. Galériánk főleg kortárs művészek festményeinek forgalmazásával foglalkozik -
Eladó festmények az egész országban - az Utazó Kék Hold Galéria által! Hívjon vagy írjon nekünk, segítünk akár az otthonában is bemutatjuk kínálatunkat, mely díjmentes!
Belépés

Kék Hold Galéria

Könnyedén megtalálja később is ezt az oldalt,
ha a lentebb látható Facebook gombra kattint.
Az alábbi kép fog az oldalán megjelenni,
amire kattintva ismét eljut ide.



Galériánk főleg kortárs művészek festményeinek forgalmazásával foglalkozik. Kb. 30 művész, közel 200 alkotását az ország különböző pontjain megrendezett kiállításokon mutatjuk be és értékesítjük. Ezzel a tevékenységünkkel 1994 óta állunk a vásárlóink rendelkezésére. A közelmúltban egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk az online megjelenésre, így ma már az interneten is kiszolgáljuk a kedves vásárlóinkat.


Festményeink többnyire olajfestmények, de vannak pasztellek, rézkarcok, tűzzománcok is. Alkotásaink minden esetben eredetiek, a művész által szignózottak (aláírt), melyeket keretezve adunk át, és certifikátot (tanúsítványt), valamit, életrajzot mellékelünk hozzá.


Ha később szeretne visszatérni erre az oldalra,
akkor kattintson a lentebb látható Megosztás gombra
és a Facebook oldalán megtalálja ezt a hirdetésünket!


Ha később szeretne visszatérni erre az oldalra, akkor kattintson a lentebb látható Megosztás gombra és a Facebook oldalán megtalálja ezt a hirdetésünket!


 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Várkonyi János Egy utazó Velencében 40x50 olaj-falemez Festmény Várkonyi János - Egy utazó Velencében

Festmények, szobrok, művészeti alkotások

Festmény Várkonyi János - Egy utazó Velencében

144.000,- Ft

Festmény Gulyás László - A modell

136.000,- Ft

Összes termék